La Cambra de Comerç de Girona premia els 75 anys de Clínica Girona

Clínica Girona, que aquest any celebra el 75è aniversari de la seva fundació, ha estat guardonada per la Cambra de Comerç de Girona amb una de les “Distincions als establiments antics” que des de fa trenta anys atorga aquesta corporació promotora i defensora del desenvolupament del comerç, i la indústria a les comarques de Girona.

En una cerimònia pública que va tenir lloc el dia 2 de novembre a la seu central de la Cambra de Comerç de Girona, es van lliurar també altres 16 guardons a diverses empreses que tenen 50, 75, 100 o 150 anys d’existència ininterrompuda.

L’acte va ser presidit pel President de la Cambra de Comerç, Sr. Domènec Espadalé, i en nom de Clínica Girona va recollir el guardó el gerent d’aquesta institució sanitària, el Sr. Carles Espígol.

Han integrat el jurat d’aquesta trentena convocatòria de les Distincions als Establiments Antics de la Cambra de Comerç de Girona: Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona, Enric Mirambell, Cronista Oficial de la Ciutat de Girona; Narcís-Jordi Aragó, periodista; Antoni Hostench, ex president de la Cambra; Joan Domènech, historiador i mestre; Jaume Fàbrega, president de l’àrea de Desenvolupament Empresarial de la Cambra; Santiago Coquard, secretari general de la Cambra; Eduard Torrent, director gerent de la Cambra i Júlia Torrent, cap de Comunicació de la Cambra, que actuava com a secretària del jurat.

Pel President de la Cambra, el Sr. Domènec Espadalé: “Els nostres establiments antics ens demostren la fortalesa de l’economia gironina i la capacitat de resistir les crisis passades, presents i futures”.

Nota informativa en PDF


Lloc: Cambra de Comerç de Girona / 2 de novembre de 2009