“La Qualitat de vida del pacient en hemodiàlisi”, tema central de la Jornada d’Infermeria Nefrològica de les Comarques Gironines

La “Qualitat de vida del pacient en hemodiàlisi” va ser el tema central de la XVIena Jornada d’Infermeria Nefrològica de les Comarques Gironines, que es va celebrar el dia 10 de maig a la Sala d’Actes de la Fundació Salut Empordà, amb l’assistència de mig centenar de professionals, més d’una vintena de les quals eren de Clínica Girona.

La conferència central sobre la “Qualitat de vida del pacient en hemodiàlisi” va ser defensada per la infermera Afra Masià del Servei de Nefrologia i Diàlisi de Clínica Girona, i a l’acte també hi va participar la supervisora del Servei, la infermera Carme Font.

La benvinguda als assistents va anar a càrrec de Francesca Abulí, Directora d’Infermeria de la Fundació Salut Empordà, i la trobada va comptar també amb la participació de Carme Puigvert, Presidenta del Col•legi Oficial d’Infermers/res de Girona i Vicedegana del Consell de Col•legis Oficial d’Infermers/eres de Catalunya i supervisora de Nefrologia de l’Hospital Josep Trueta.

La infermera Alicia Rey va moderar la taula col•loqui sobre “Catèters disfuncionants”, en la qual es van abordar com es segellen els catèters, els tipus de catèters i les seves diferències, els protocols al respecte i com afecta els pacients les disfuncions dels mateixos. La trobada es va acabar amb un sopar.

Nota informativa en PDF


Lloc: Sala d’Actes de la Fundació Salut Empordà