La revista “La Punxa” del Col·legi d’Aparelladors gironins dedica un monogràfic a la nova Clínica Girona

A la fotografia, d’esquerra a dreta: Anabel Ros, directora de la revista La Punxa, Carles Espígol, gerent de la Clínica Girona, i Miquel Josep Vendrell, president del Col·legi d’Aparelladors

Girona, 12 de juny de 2020.- El darrer número de La Punxa, la revista semestral del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, dedica un monogràfic a la nova Clínica Girona. Per aquest motiu el tema central del número 58 dedica tres articles per donar una visió plural del projecte, que s’han elaborat des de la mateixa Clínica, els arquitectes redactors del Projecte PMMT Arquitectes i els aparelladors i directors de l’obra, AT2 Serveis.

Una vegada editada la revista el president del Col·legi d’Aparelladors, Miquel Josep Vendrell, i la directora de la revista, Anabel Ros, han fet entrega d’exemplars de La Punxa al gerent de Clínica Girona, Carles Espígol.

Des de fa un parell d’anys que la nova Junta del Col·legi i el Consell de redacció ha incorporat a La Punxa noves tendències en el sector de la construcció i els projectes més emblemàtics de les comarques gironines, essent sensibles als nous criteris d’eficiència, sostenibilitat i funcionalitat que ha anat adoptant el sector. Entre els continguts del darrer número també s’hi pot trobar articles dedicats al Teatre Odeón de Girona, als pous del glaç, i una entrevista al director del Museu del Joguet de Figueres, entre altres.

La publicació, que s’edita des de 1988, introdueix ara un nou disseny. Els canvis afecten principalment a l’estil gràfic, que inclou un redisseny de la capçalera i dóna més protagonisme a les fotografies, el color i la tipografia, amb l’objectiu de facilitar i fer més amena la lectura.

La revista, que compta amb un centenar de pàgines, té un tiratge de 1.600 exemplars, que es reparteixen entre els col·legiats, entitats col·laboradores i anunciants. A més també es pot consultar i descarregar des de la pàgina web del Col·legi i consultar al repositori cooperatiu REGIRA de la Diputació de Girona.