La Unitat de Reproducció Assistida de Clínica Girona compleix 15 anys

Ubicada a la primera planta de la Clínica Girona, disposa de la infraestructura i l’equipament necessaris per portar a terme totes les fases dels diferents processos, tant diagnòstics com terapèutics relacionats amb la reproducció assistida.

La Unitat desenvolupa bàsicament l’estudi, diagnòstic i tractament de l’esterilitat: Inseminació artificial, Fecundació in Vitro -FIV /ICSI-, Congelació d’embrions, Transferència d’embrions congelats, Programa donació d’oòcits, Programa de clonació d’embrions, Obtenció d’espermatozoos d’epidídim o testicle, Banc de semen…)

Carta d’agraïment de Joan Sarquella i Ventura, Embriòleg Clínic, Cap del Laboratori FIV

Ja fa quinze anys que varem inaugurar el Servei de Reproducció Assistida a la Clínica Girona.
Quinze anys no són massa, però sí que és un bon moment per agrair a les més de 4.500 parelles que s’han adreçat al nostre Centre per fer realitat el somni de la seva vida: ser pares.
Agrair també la col•laboració que tenim actualment amb un gran nombre de professionals de la Medicina de la
Reproducció que utilitzen el laboratori de Tècniques de Reproducció Assistida, com a referent pel desenvolupament de la seva tasca diària.
Sempre és un bon moment per agrair.
La suma de la confiança i l’esforç ha fet que la Unitat de Reproducció Humana de la Clínica Girona s’hagi convertit en la realitat actual coneguda i reconeguda, no només a la Ciutat sinó a tota la província i a Catalunya.
El camí continua amb renovada il•lusió per seguir oferint dia a dia millor servei, comprensió, tracte humà, respostes, esperança i solucions. Fem de tot això la raó i l’objectiu del nostre treball.
També és una constant la incorporació al Centre de nous tests i proves diagnòstiques, dels tractaments més actuals i els darrers avenços en equipaments.
Però el que és més important, i és el que volem transmetre en aquest any de celebració, és agraïment:
Moltes gràcies per la confiança dipositada en nosaltres.
Seguirem treballant per continuar fent-nos mereixedors d’aquesta confiança.


Font: Unitat de Reproducció Assistida de Clínica Girona