L’any 2014 es podria iniciar la urbanització dels terrenys de la nova Clínica Girona al municipi de Fornells de la Selva

Ja es veu doncs el final del túnel i el Grup Clínica Girona podria començar aquest any 2.014 les obres d’urbanització dels terrenys que han d’acollir la nova Clínica. El projecte preveu també la construcció d’altres dues àrees, una d’espai terciari i una altra d’espai residencial, que completaran tot el projecte d’aprofitament urbanístic aprovat.

Un centre del segle XXI per afrontar els nous reptes de la medicina contemporània i futura.

Us presentem aquí el projecte definitiu, que contempla l’edificació de la nova Clínica Girona en una parcel•la de més de 18.000 metres quadrats, amb 24.000 metres quadrats d’edificabilitat i una alçada de 21 metres (planta baixa més quatre plantes, de 4,20 metres d’alçada cada una).

Actualment Clínica Girona ocupa un espai al mig de la ciutat d’uns 13.000 metres quadrats, entre l’edifici Principal de Joan Maragall i les Consultes Externes de Juli Garreta. Per tant, l’edificació de la nova Clínica a Fornells pràcticament duplicaria l’espai, amb l’avantatge de poder construir el centre sanitari a mida, amb infraestructures modernes i adaptat a les darreres innovacions tecnològiques i exigències de qualitat i accessibilitat necessàries.

També es contempla un espai residencial lliure de més de 7.000 metres quadrats per a enquibir 84 habitatges; un altre espai protegit de 3.000 metres quadrats per 36 habitatges més, el que significa un total de 10.500 metres quadrats d’espai residencial per 120 habitatges.

La construcció podria començar per la urbanització del terreny, durant l’any 2014, i s’aniria fent per fases, en funció de les disponibilitats del Grup. Però cada dia som ja més a prop de veure com es col•loca la primera pedra del que ha de ser la nova Clínica Girona, moderna i funcional.

Nota informativa en PDF