L’Institut d’Oftalmologia Clínica Girona estrena web coincidint amb el seu 20è Aniversari

Al carrer Juli Garreta, Oftalis està d’aniversari.

Des del 1990, al centre Oftalis ha ofert a tots els gironins un ampli servei d’anteció, diagnosi i intervenció oftalomògica a través de la plantilla d’experts que formen part d’aquest servei especialitzat de Clínica de Girona.

Durant aquest any, doncs, Oftalis celebra el 20è aniversari i estrena una nova web actualitzada i més completa. Amb el pas del anys, les instal·lacions de l’IOC, ubicades al centre de Girona, han evolucionat i s’han modernitzat tant pel que fa a infraestructures com en equipaments tecnològics. Així, avui ofereix un servei als clients amb les tècniques més avançades del moment.

Curs per a professinals: Lents intraoculars multifocals i tòriques

Per estar al dia de totes les novetats relacionades amb el sector de l’Oftalmologia l’IOC va organitzar un curs que es va realitzar a les instal·lacions Oftalis el dia 11 de juny i que va tractar sobre “La implantació de les lents intraoculars multifocals i tòriques”. La sessió es va iniciar a les 20.30 hores i va tenir una durada de dues hores on es van desenvolupar els diferents continguts del curs, a través dels Dr. Emili Ayats, la Dra. Mariona Darne i els Optometristes: David Amoròs i Sílvia Bosch (de l’IOC) i Josep Fernandez (Laboratoris Alcon). Com a cloenda de l’acte es va oferir una copa de cava a tots els assistents.

Nota informativa en PDF


Més info: Accés directe a la Informació del Curs de l’11 de juny
Font: Institut d’Oftalmologias Clínica Girona