Llits de darrera generació, per la Unitat de Vigilància Intensiva (UVI)

L’UVI de Clínica Girona s’ha dotat aquest mes de setembre de sis llits Hill-Rom 900 de darrera generació. Es tracta d’uns llits articulats elèctrics molt avençats, que aquesta marca està introduint a Europa i que estan dissenyats pensant en la simplicitat per millorar la facilitat d’ús i l’eficiència, alhora que ofereix característiques que promouen la seguretat per a les infermeres i els pacients.

El llit Hill-Rom 900 està dissenyat per permetre tasques freqüents i repetitives així com tasques avançades habitualment desenvolupades en les sales de cures intensives

Dins dels protocols d’atenció, el llit 900 de Hill-Rom està dissenyat per permetre que el pacient pugui mobilitzar dins i fora del llit, per si mateix i amb l’ajuda del personal assistencial. El concepte Progressive Mobility de Hill-Rom està destinat a proporcionar mobilitat en qualsevol etapa de la cura del pacient.

El llit 900 de Hill-Rom ofereix diverses possibilitats per facilitar en aquesta tasca, com, per exemple, indicador d’angle Line of Site per ajudar a determinar l’angle de la capçalera, la posició EasyChair prement un únic botó i les nanses de sortida que faciliten la mobilització segura i fàcil del pacient.

Dues noves característiques dirigides directament a la seguretat

– El monitor d’assistència de Hill-Rom alerta als usuaris de la necessitat d’una verificació del manteniment de rutina, ajudant a que el llit sigui sempre segura per als pacients i personal assistencial treballant amb un funcionament òptim del llit. Aquesta eina està també dissenyada per oferir una clara indicació de la forma d’ús del llit, garantint un maneig més eficaç dels diferents llits.

– La llum de nit intel•ligent ajuda a crear un entorn No Falls (sense caigudes). La llum de nit s’il•luminarà en color verd si el llit es troba en la posició més baixa. També il•lumina l’espai del sòl circumdant al punt en què el pacient surt del llit útil en una habitació fosca o amb escassa il•luminació, prevenint així que s’ensopegui. Si el llit s’eleva des de la posició més baixa, la llum de nit s’il•luminarà en color taronja. Una llum d’advertència al tauler de control també alertarà al personal assistencial.

Finalment, Auto Contour intel•ligent és una característica que no només preveu que el pacient llisqui cap avall en elevar el suport sinó que també permet que el personal d’infermeria o el pacient controlin fàcilment l’angle entre el suport troncal i el suport per cuixes per aconseguir una màxima comoditat.

Sobre Hill-Rom

Hill-Rom és un fabricant i proveïdor líder mundial de tecnologia mèdica i serveis relacionats per a la indústria de l’assistència sanitària, incloent sistemes de suport per a pacients, solucions de maneig i mobilitat segura, productes terapèutics no invasius per a condicions mèdiques cròniques i greus, lloguer d’equipament mèdic i solucions de tecnologia de la informació.