Nova web Cirurgia General Girona

Quatre cirurgians de Clínica Girona estrenen una nova web, sota el títol genèric de Cirurgia General Girona.

Es tracta de l’equip quirúrgic especialitzat en la pràctica de la Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, en el que participen el Dr. Xavier Planellas Gelis, pioner en la cirurgia laparoscòpica- mínimament invasiva a Girona, el Dr. Pere Planellas Giné, amb una formació actual i global especialment dirigida a les tècniques mínimament invasives i a la cirurgia laparoscòpica, el Dr. Francesc Tuca Rodríguez, també expert en Patologia Mamària i el Dr. Adrià Pedernera Tüller, amb àmplia experiència en tècniques mínimament invasives en la cirurgia de les venes.

Especialitzats en cirurgia laparoscòpica
La nova web engloba doncs, a aquest grup de Cirurgia General i Digestiva amb una pràctica homogènia dins l’especialitat amb una especial dedicació a la Cirurgia Laparoscòpica i a totes les tècniques mínimament invasives.

L’equip de cirurgians ha dirigit la seva atenció fonamentalment a totes aquelles patologies que han adoptat com a tractament de primera elecció aquestes tècniques: Via biliar, Reflux Gastro-Esofàgic, Paret Abdominal, Cólon i Recte, Obesitat Mòrbida i la Cirurgia d’ Urgències.

Aquest treball professional es completa amb una àmplia experiència en la cirurgia de la Glàndula Tiroides i en la Patologia Mamària.


Lloc: Consultes Externes de Clínica Girona (C/ Juli Garreta 10, 2ª Planta. Tel: 972 48 38 38
Més info: www.cirurgiageneralgirona.com