Ressonància Girona participa en el XIX Congrés Estatal d’Infermeria Radiològica amb una comunicació sobre la Síndrome de Raynaud

“¿Qué les pasa a esas falanges? Como llegamos al Síndrome de Raynaud” va ser la comunicació oral presentada per Sònia Sala  i Albert Parals, del Servei de Ressonància Magnètica de la Clínica Girona,  al XIX Congreso Nacional de Enfermería Radiològica organitzat per la Sociedad Espanyola de Enfermería Radiológica (SEER), que es va dur a terme els dies 24 i 25 de maig a Santiago de Compostela (Espanya) i que tenia per lema “El papel de la enfermería  radiológica: hacia la especialización y el cuidado transversal del paciente”.

De forma bianual la SEER reuneix professionals d’infermeria de diferents àmbits de la radiologia com ara la ressonància magnètica, la medicina nuclear o l’intervencionisme.

Durant el congrés es va gaudir d’un programa molt plural i participatiu i les persones assistents es van poder trobar amb altres infermeres i infermers del seu àmbit per a intercanviar coneixements i experiències.

També  es va demanar a la Sònia Sala, infermera de Ressonància Girona, que  presidís l’organització del Congrés per a l’any 2023 a la ciutat de Girona.

Web de la SEER / Web del congrés

 

La Notícia també a la web de Ressonància Girona

Ressonància Girona participa en el XIX Congréso Nacional de Enfermería Radiològica amb una comunicació sobre el Síndrome de Raynaud