RTVE: Amb identitat – La vista, el sentit més preuat – Institut d’Oftalmologia de Clínica Girona

20 de març de 2017

Reportatge sobre l’Institut d’Oftalmologia de Clínica Girona, realitzat per Diana Produccions, i emès per RTVE_2 el 20 de març de 2017, dins del programa “Amb Identitat”, on és parla d’alguns dels problemes més freqüents en la vista, amb algunes entrevistes al Dr. Emili Ayats (Cirurgia de Cataracta i del cristal·lí), al Dr. Miguel Angel Zapata (Retina mèdica i quirúrgica) i a la Dra. Cristina Pujadas (Glaucoma mèdic i quirúrgic).

El programa “Amb identitat” d’RTVE_2, vol descobrir de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l’àmbit del benestar i la salut.

Al programa dedicat a la vista es parla de la visió com el sentit més important segons l’antropologia. A través de diversos testimonis professionals i personals es fa una aproximació a com funciona aquest sentit i quines són les patologies més comunes. El reportatge també permet veure com es realitza una operació de cataractes, conèixer com es desenvolupa el glaucoma i què es pot fer per evitar-ho.

Veure el vídeo al Canal YouTube de l’Institut d’Oftalmologia de Clínica Girona