TOP GIRONA: “Metges gironins, pous de sapiència”

La Revista Top Girona, publica en el seu darrer número, dues pàgines sobre les direccions mèdiques d’algunes clíniques i hospitals de les comarques gironines, i la Clínica Girona surt representada per la seva directora assistencial, la doctora Núria Porcar.

L’article es presenta com una gran fotografia a doble pàgina, realitzada a la Biblioteca de Montilivi de la Universitat de Girona, en la que apareixen els directors mèdics: de la Clínica Bofill, Joan Ribot; de la Clínica Santa Creu de Figueres, Narcís Vila; de l’Institut Català de Serveis Mèdics de Girona, Lluís Terradellas; de l’Hospital de Palamós, Xavier Pérez; de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles, Josep Comerma; la Directora assistencial de Clínica Girona, la Dra. Núria Porcar i el director mèdic de l’Hospital Santa Caterina de Salt, Miquel Carreras.

Sota el títol “Metges gironins, pous de sapiència”, la revista repassa de manera breu, un per un, les principals tasques que realitza cada un d’aquests directors mèdics en els seus respectius centres.

De la Dra. Porcar escriu la revista: “La doctora Núria Porcar representa la Clínica Girona, de la qual és directora assistencial i on treballa des de fa 20 anys. Entre les tasques que desenvolupa destaca la coordinació de recursos i la promoció d’activitats de docència i investigació del personal assistencial de la clínica”.

L’article és signat per Maria Màrquez, i la fotografia és d’Antoni Tarrés.


Font: Revista TOP GIRONA