TV GIRONA: El programa “Empresa per tots” entrevista el gerent de Clínica Girona, Carles Espígol

El gerent de Clínica Girona, Carles Espígol, és el protagonista del programa “Empresa per tots” de TVGirona que condueix Miquel Pintó i es va emetre el 20 d’octubre de 2018.

L’entrevista es va centrar en el moment en què es va decidir fer el canvi de l’antiga a la nova Clínica que s’està construint a l’entrada Sud de la ciutat.

Durant el programa es va fer un repàs de la història i la trajectòria del centre sanitari, capdavanter i referent a les comarques gironines, pioner en moltes prestacions: Va ser la primera clínica de la ciutat de Girona (1934), la primera a posar en funcionament un centre de Diàlisis a les comarques (1974), pionera en implantar noves tècniques de Diagnòstic per la Imatge (TAC i Ressonància Magnètica) així com la primera en donar servei de Medicina Nuclear a Girona.

El gerent Carles Espígol va explicar que la Clínica Girona és una societat que és propietat dels professionals: “Són els mateixos metges els accionistes, i funciona com una cooperativa encara que la fórmula legal és la de societat anònima. L’entitat no ha repartit mai dividends, sinó que sempre es reinverteix en millorar el servei i l’atenció al públic”.

La idea del programa “Empresa per tots”, de Miquel Pintó, és assolir un espai de reflexió dins el món empresarial que permeti, tant a empresaris/es com a qualsevol persona relacionada professionalment, prendre decisions i generar propostes. L’entrevista al gerent de Clínica Girona, Carles Espígol, va servir per estrenar la tercera temporada d’aquest programa que s’emet un cop al mes.

 

https://tvgirona.alacarta.cat/empresa-per-tots/capitol/empresa-x-tots-del-20102018