75 ANIVERSARI DE LA CLÍNICA GIRONA

Al llarg de tots aquests anys, Clínica Girona ha anat evolucionant i creixent a un ritme frenètic, igual com han evolucionat i crescut la medicina, la ciutat o la societat en general. Clínica Girona va ser la primera clínica privada de la ciutat de Girona, va posar en funcionament el primer centre de Diàlisi a les comarques gironines (1974), va ser pionera en implantar noves tècniques de diagnòstic per la imatge (Ressonància Magnètica, el 1997) i va introduir a Girona el primer servei de Medicina Nuclear (2001), entre d’altres fites, i a hores d’ara continua renovant-se, reformant plantes i obrint serveis capdavanters.

En els darrers anys, coincidint amb l’arribada del nou segle XXI, Clínica Girona ha fet un gran esforç per incorporar tecnologies de darrera generació, per ampliar la seva àmplia cartera de serveis i ha continuat creixent amb professionals de primer ordre i tenint cura d’oferir el tracte més humà.

Clínica Girona és una empresa sanitària privada integrada a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) -des del primer dia que es va crear aquesta xarxa (1985)-, amb una vocació de complementarietat amb el sistema sanitari públic, tant en l’assistència integral com en els serveis de suport diagnòstic i terapèutic.

L’any 2009 ha estat l’any del 75è aniversari. És per això que durant el transcurs de l’any s’han organitzat tot un seguit d’activitats per commemorar l’esdeveniment.

Entre les activitats programades destaquen l’Exposició dels 75 anys de la Clínica, la penjada d’una lona d’aniversari a la façana, l’edició d’un llibre amb la nostra història, o el Cicle de Jornades i Conferències Mèdiques. També esmentar la Festa Popular Infantil i xocolatada, la Marxa Popular, des de la Clínica fins a Fornells de la Selva, als terrenys on es construirà la nova Clínica Girona, o el gran Sopar d’Aniversari al Pavelló de Fontajau, amb prop de 900 persones.

Per la recta final dels actes commemoratius de l’aniversari, aquesta institució va organitzar un Concert Benèfic a favor de l’Associació de Malalts Renals de Girona (AMARG) i una Marató de donacions de Sang als salons de l’Hotel Carlemany, amb activitats lúdiques a la Plaça Santaló, davant la façana principal de Clínica Girona.

Clínica Girona: Més de 75 anys compromesos amb la salut a Girona i comarques.

Nota informativa en PDF


Lloc: Girona
Més info: Activitats