Clínica Girona guanya el premi al millor pòster en Infermeria al Congrés estatal de Cirurgia Laparoscòpica de Vigo

Les autores d’aquest són les infermeres: Eva Artacho, Gemma Castro, Isabel García, Mª Àngels Iruela, Yurisel Ramos, Sandra Romero, Marta Ruscalleda.

Clínica Girona va presentar dues comunicacions mèdiques i dos pòsters per part d’infermeria en aquest congrés, específicament sobre el tractament amb aquesta tècnica, per resoldre les eventracions que es poden produir després de la reparació d’hèrnies incisionals de paret anterior.

El Dr. Planellas va presentar la comunicació “Pared abdominal: Lecciones aprendidas y trucos técnicos”.

Les infermeres Teresa Coll i Pili Cullell Supervisora i DUI, respectivament, de l’àrea quirúrgica de Clínica Girona van defensar el pòster: “La experiència en el Area Quirúrgica”, sobre la tècnica quirúrgica, material i abordatge de les hèrnies de paret abdominal anterior amb tècnica laparoscòpica.

I per la seva banda, les infermeres Isabel Garcia i Gemna Castro, Supervisora i DUI, respectivament, de la 7ª Planta d’Hospitalització de la Clínica, van presentar també en format pòster: “Estudio Ileo Adinámico postoperatorio”, un estudi comparatiu de les intervencions fetes amb aquesta nova tècnica, a partir de l’any 2010, i que ha comportat importants beneficis pels pacients, tals com la disminució de l’estada hospitalària i un menor nombre de complicacions.

Aquest segon pòster ha estat el guardonat amb la màxima distinció en comunicació pòster d’infermeria.

El Congrés de Cirurgia Laparoscòpica va aplegar a Vigo uns 150 ponents i més de 500 especialistes en la matèria.

Nota informativa en PDF


Més info: X Congrés de Cirurgia Laparoscòpica