Clínica Girona ha participat a la 1a Jornada Meeting Point de la Facultat d’Infermeria de la UdG

17 de març de 2017

Clínica Girona ha participat a la 1a Jornada Meeting Point de la Facultat d’Infermeria de la UdG, que s’ha celebrat a Girona, amb l’assistència de més d’un centenar d’alumnes i professionals. La directora d’infermeria, Montserrat Sargatal, va oferir informació a les persones que s’interessaven per com presentar el currículum per treballar en un futur a la Clínica Girona.

video inferme 2017
Vídeo

La inauguració de la Jornada va anar a càrrec de la Dra. Sílvia Font Mayolas, vicerectora d’Estudiants, de la Dra. Carme Bertran Noguer, degana de la Facultat d’Infermeria i de la Sra. Roser Maeso Alemany, responsable de l’Oficina de Serveis a l’Empresa de la UdG.

Tot seguit va tenir lloc la presentació de la Jornada, a càrrec de la Dra. Dolors Juvinyà Canal, coordinadora d’estudis del Màster Universitari en Promoció de la Salut de la Facultat d’Infermeria i la presentació de les organitzacions participants al Meeting Point
Ponen, a cura de la  Dra. Carme Malagón Aguilera, secretària acadèmica de la Facultat d’Infermeria. Entre les organitzacions participants figurava Clínica Girona.

També van tenir lloc diverses conferències i presentacions. La Sra. Joana Frigolé Peracaula, consultora i coach professional va pronunciar la conferència “Com viu un professional que aporta valor”, on va parlar de les emocions.

Es va presentar el projecte EURES, xarxa de cooperació promoguda per la Comissió Europea i els serveis públics d’ocupació dels països de l’Espai Econòmic Europeu, a càrrec del Sr. Arnau Soy Massoni, assessor d‘EURES. Serveis Territorials d’Ocupació a Girona del SOC.

Al migdia,  al Hall de la Facultat d’Infermeria, es van obrir als alumnes i al públic en general els estands ocupats per organitzacions sanitàries públiques i privades, Oficina Universitat-Empresa de la UdG i empreses de treball, on els estudiants van poder obtenir informació sobre els seus possibles ocupadors: terminis de presentació de CV, borsa de treball, circuits i requeriments

La jornada es va cloure amb una sessió formativa sobre la “Superació del procés de selecció de treball”, a càrrec de la ponent Núria Sanllehí Puig, orientadora de carrera professional de la Borsa de Treball de la UdG.