Clínica Girona organitza el XXII Seminari espanyol de l’Associació Europea de Diàlisi i Trasplantaments d’Infermeria Nefrològica

La XXIIena edició del Seminari Espanyol de la EDTNA/ERCA es celebra els dies 7 i 8 de maig, organitzat per Clínica Girona.

“Innovació i tecnologia” és el lema de la XXIIena edició del Seminario Español de la EDTNA/ERCA (European Dialysis and Transplant Nurses Association, i European Renal Care Association), que es celebra a la ciutat de Girona els dies 7 i 8 de maig, organitzat pel Servei de Nefrologia i Diàlisi de Clínica Girona.

Més de 70 professionals d’arreu de l’estat espanyol s’aplegaran en aquesta trobada, que compta amb la col•laboració dels Serveis Territorials del Departament de Salut de la Generalitat a Girona, l’Ajuntament de Girona, Dipsalut de la Diputació de Girona, el Col•legi Oficial d’Infermers/res de Girona i el Consell de Col•legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Segons Carme Font, Supervisora del Servei de Nefrologia i Diàlisi de Clínica Girona i presidenta del Comitè Organitzador d’aquestes jornades: “Hem triat el lema ‘Innovació i Tecnologia’ perquè creiem que és necessari que el nostre col•lectiu desenvolupi nous coneixements i habilitats que ens permetin adaptar-nos als processos tan canviants del nostre entorn, perquè els pacients amb insuficiència renal són cada cop d’edat més avançada i presenten més pluripatologies”.

Per la presidenta Carme Font “El temari que hem seleccionat se surt una mica de la tònica habitual d’aquestes jornades i és pretesament avantguardista amb l’objectiu de fomentar aquest desenvolupament personal i professional per respondre a les demandes actuals de manera positiva. El coneixement de noves tècniques sens dubte aportaran resultats molt més personalitzats pels pacients”.

Programa en pdf


Data: 06/05/2015
Lloc: Hotel Ultonia
Organitzador: Servei de Nefrologia i Diàlisi de Clínica Girona