Concentració pels drets democràtics i contra la repressió de l’Estat

1 d’octubre de 2018

Concentració a les 12h. davant la porta de la Clínica, per exigir els drets democràtics i denunciar la repressió de l’Estat

El personal del Grup Clínica Girona s’ha concentrat davant de la Clínica, en favor dels drets democràtics i contra la repressió estatal. S’ha llegit un comunicat.

COMUNICAT

Ara fa un any, al Servei d’Urgències de Clínica Girona vam més de atendre 50 persones amb contusions i lesions de diversa consideració, persones ferides per la brutal actuació dels cossos i forces de seguretat estatals durant la jornada del referèndum de l’1 d’octubre. Cops de porra, puntades de peu i cops de puny contra gent pacífica, de totes les edats, que volia votar.

Aquell 1 d’octubre de 2017 vam votar més de dos milions de catalans (2.286.217) en condicions molt adverses.  El primer d’octubre va ser el dia que van guanyar la democràcia i la llibertat, el dia que tot va canviar.

Després de l’1 d’octubre, la repressió de l’estat espanyol va continuar amb l’aplicació injustificable del 155 i l’obertura d’una causa absolutament injusta que afecta més d’un miler de persones i, molt especialment, els presos polítics i exiliats.

El personal del Grup Clínica Girona volem denunciar tota aquesta repressió i exigir la llibertat de les preses i dels presos polítics, així com el retorn de les exiliades i els exiliats. Us volem a casa, lliures.

I per això ens hem concentrat aquí avui, 1 d’octubre, per la llibertat, la justícia i la democràcia.

Gràcies a totes i a tots.