Conferència de l’infermera de diàlisi Afra Masià al 44 congrés de l’EDTNA/SERCA a Drenden

Euroepan Dialysis and Transplant Nursing Association / European Renal Care Association  (EDTNA/ERCA)

Presentació d’Afra Masià Plana com a Guest Speaker (convidada) a la 44 edició de la conferència internacional de EDTNA/ERCA, a Dresden (Alemanya)

Dates del congrés: 26-29 Setembre 2015

Afra Masià Plana és infermera de la unitat d’hemodiàlisi de la Clínica Girona, a més a més és professora associada d’infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut, Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona. L’Afra ha presentat com a convidada especial (Guest Speaker) a la cerimònia de clausura (Closing Ceremony) de la 44ena edició del congrés internacional de la Euroepan Dialysis and Transplant Nursing Association / European Renal Care Association  (EDTNA/ERCA) que es va celebrar els dies 26-29 de Setembre de 2015 a la ciutat alemanya de Dresden.

Qualitat versus cost

La presentació va ser en anglès i portava com a títol: “Quality versus cost sustainable renal care. In which direction are we heading?” i Afra va exposar els següents aspectes en relació:

Cura renal de qualitat. Cura renal sustenible . Informe estadístic de registre de malalt renals Europeu i Català. Conclusions i Discussions.

La present edició de la conferència internacional portava com a títol: “Qualitat i seguretat en l’atenció renal : Compartit responsabilitat entre els professionals de la salut i pacients”. Al congrés internacional també hi van ser presents com a oients les infermeres de la unitat d’hemodiàlisi de la Clínica Girona: Carme Plana Illa i Maria Àngels Vilà.