DIARI DE GIRONA: El mes vinent es començarà a aixecar el nou edifici de la Clínica Girona

Actualment, s’està buidant de terra el subsòl i s’està extraient aigua freàtica amb vuit pous

Ddg 24.05.2019 |  L’edifici de la nova Clínica Girona es començarà a aixecar el mes vinent. Des de fa uns mesos s’estan fent les tasques de buidatge de terra del subsòl amb excavadores i s’està extraient l’aigua amb vuit pous. De fet, ja s’han instal·lat diverses grues de grans dimensions que són les que serviran per construir l’equipament.

Segons ha explicat a Televisió de Girona el gerent de la Clínica, Carles Espígol, els treballs avancen a bon ritme i es manté l’objectiu marcat que la nova clínica s’acabi a finals del 2020.

Espígol ha recordat que «l’edifici consta de planta baixa i soterranis i set plantes a davant i tres a darrere. Les obres van al ritme previst. Ara quan la gent passa per allà no es veu res perquè el que s’està fent és buidar terra».

Segons el gerent, s’està «treballant al ritme adequat, amb vuit pous que van traient l’aigua freàtica i les màquines que van traient la terra. Una vegada s’hagi arribat a la planta menys 4, es farà la llosa definitiva del terra i es començarà a pujar l’edifici. Està previst que a finals d’any ja es vegi una bona part de la construcció. A finals de desembre de 2020 o al gener de 2021 ja estarà acabat l’edifici i faltarà urbanitzar tota la part exterior i fer el trasllat».

https://www.diaridegirona.cat/girona/2019/05/24/mes-vinent-comencara-aixecar-nou/982211.html

La notícia en pdf

Foto: Les obres a la zona de la futura Clínica, a la carretera Barcelona. Marc Martí