Donació de Sang

Coincidint amb l’inici del curs escolar, l’antiga sala de Rehabilitació de Clínica Girona, als baixos de les Consultes Externes, va acollir una jornada especial de Donacions de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Durant el matí es van recaptar 20 donacions i a la tarda 26 més: en total 46 captacions.

El Banc de Sang i Teixits inicia una campanya especial de tardor, amb la participació demés de 40 clíniques i hospitals de tot Catalunya, públics i privats, durant els mesos de setembre i octubre. La campanya va dirigida al personal sanitari i administratiu, als familiars, visitants i públic en general. Aquesta iniciativa vol compensar la davallada habitual en el nombre de donacions durant l’estiu i així mantenir un nivell de reserves que permeti assegurar una medicina de qualitat.

El BST cerca solucions per facilitar la donació durant tot l’any: organitzant campanyes especials de Nadal als eixos comercials i nuclis urbans més concorreguts, i campanyes d’estiu als indrets més turístics. Un cop més, dediquem tots els esforços perquè la donació de sang es converteixi en un hàbit en la vida ciutadana.


Més info: Banc de Sang i Teixits