EL PUNT AVUI: X Festival Solidari de Música de Girona Art i Altruisme, en benefici de l’associació de malalts renals Amarg

29/05/14 02:00 – GIRONA – XAVIER CASTILLÓN
El pianista italià Massimo Folliero (Novara, 1973) actuarà aquest vespre a l’auditori Viader de la Casa de Cultura (20 h), en el marc del X Festival Solidari de Música de Girona Art i Altruisme,en benefici de l’associació de malalts renals Amarg. El festival va començar dijous passat al mateix escenari amb un concert de Mariona Sarquella (piano) i Gabriel Mateu (trombó).

El festival Art i Altruisme es tancarà diumenge al Teatre Municipal de Girona, amb la sarsuela Cançó d’amor i de guerra, de Rafael Martínez Valls (18 h, 10 euros), amb els solistes Carmina Daban, Josep Fuster, Joan de Manel Rimbau, Aida Rodríguez i Jordi Mas. Amb la direcció escènica de Roser Batalla i la direcció musical de Pilar Sanz, en aquest muntatge de la gran sarsuela catalana per excel·lència també hi intervenen la coral i la colla sardanista Aires Gironins del GEiEG.

Les entrades anticipades es poden comprar a la seu d’Amarg (carrer Barcelona, 23) i al centre de diàlisi de la Clínica Girona.

A la fotografia: Massimo Folliero. Foto: ARXIU.

Nota informativa en PDF


Més info: Llegir l’article al Diari El Punt Avui
Font: EL PUNT AVUI