El radiòleg Joan Carles Vilanova participa als cursos d’estiu de l’Hospital Universitari de Heidelberg

El radiòleg gironí Joan Carles Vilanova, director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, participa als cursos de la Tercera Escola Internacional d’Estiu “Musculoskeletal Cross Sectional Imaging 2014” de l’Hospital Universitari de Heidelberg, que es celebra els dies 25 i 26 de juliol de 2014 en aquesta ciutat alemanya situada al nord-oest del land de Baden-Wurtemberg.

Vilanova parlarà al curs sobre la importància de la radiologia i de la ressonància magnètica de tot el cos, en la imatge musculoesquelètica transversal i les seves aplicacions diagnòstiques, en aquest simposi emmarcat en el context del 628 aniversari de la “Ruperto Carola Universitat d’Heidelberg “, que és la universitat més antiga d’Alemanya i una de les més antigues d’Europa. Des de fa més de 600 anys, aquesta universitat ha estat un centre capdavanter en la investigació científica internacional.

El Dr. Joan Carles Vilanova, juntament amb el Dr. Joaquim Barceló, també director mèdic del Servei de Ressonància de Clínica Girona, van participar en el treball de recerca sobre “La imatge en la detecció de les infeccions de les parts toves del cos”, que va ser premiat al Congrés Europeu de Radiologia Osteomuscular del 2013, celebrat a Marbella, i en el qual van participar més de 2000 professionals provinents d’arreu del món.

Nota informativa en PDF


Lloc: Schlierbacher Landstraße 200a D-69118 Heidelberg/Germany
Més info: Sobre el curs
Organitzador: University Hospital Heidelberg