Entrega simbòlica de medalles d’herois d’alumnes de Les Alzines a la Clínica Girona

Girona, 15 de març de 2017

Una quinzena d’alumnes de 4t d’ESO de Les Alzines han visitat la Clínica Girona per fer l’entrega simbòlica de medalles d’herois al personal assistencial. L’acte s’emmarca dins del programa d’activitats “Girona somriu amb Les Alzines”, que està duent a terme aquest centre educatiu i que aquest mes de març es concreta en la campanya “Què es per a tu un heroi?”.

alumnes videoEl vídeo de la visita

A la Clínica les alumnes de Les Alzines han estat rebudes per la Directora d’Infermeria, Montserrat Sargatal, que ha fet el parlament de benvinguda. Les alumnes han explicat el motiu de la campanya “herois” al personal assistencial, que era representat per la Directora assistencial de la Clínica, la cap del Servei d’Urgències, una Doctora i la supervisora d’infermeria de la UVI, supervisora i infermeres de l’Àrea Quirúrgica, així com per la Supervisora de la planta de Maternitat.

El personal assistencial de la Clínica ha pogut explicar a les alumnes de les Alzines com és una mica la feina del dia a dia, i han agraït moltíssim el gest de les medalles simbòliques a aquests herois anònims que treballa cada dia en el món sanitari per fer de la salut i el tracte humà la seva professió.

Per acabar-ho d’arrodonir, l’acte ha coincidit amb el 83è aniversari de la fundació de Clínica Girona.

medalla

El programa de Les Alzines

Volem que els herois es treguin la màscara. Aquest és el gran repte que ens hem proposat a Les Alzines durant el mes de març. #GironaSomriu

HEROIS, PERSONES NORMALS QUE FAN COSES EXCEPCIONALS….

#GironaSomriu té un altre projecte entre mans. El14 de Febrer, l’escola va obrir les seves portes perquè tothom qui volgués de la nostra comunitat pogués fer un gest de generositat donant sang. 180 persones es van acostar a la nostra escola i es van poder fer 110 donacions!!!

Però no volíem que això quedés aquí!!! Al món hi ha molts herois que a través de petites coses fan que el món sigui gran i és per això que estem fent una crida a la societat perquè entre tots puguem compartir què fan els nostres herois per ajudar-nos a fer un món millor. Les xarxes socials ens donen un cop de mà en aquest repte.

Tu ets un heroi, ella, ell, nosaltres, vosaltres sou uns herois que teniu poders especials per fer que tothom sigui més feliç.

A vegades no som conscients d’aquests súper poders que tenim i és per això que a Les Alzines ens proposem ser l’altaveu de tots els herois durant aquest mes de març. Si ens unim, tots podem fer coses grans, us necessitem!  Aquest repte ens ajudarà a redescobrir el valor de la feina ben feta, del valor de les petites coses i el valor que sumen moltes petites i bones accions juntes.

Fem una crida a tots els herois a que compartiu els vostres secrets, a que obriu els ulls al vostre voltant i immortalitzeu tot allò que creieu significatiu i ho compartiu a les xarxes amb el hashtag #herois #GironaSomriu amb #LesAlzines

T’atreveixes  a fer un món millor?

Aquesta campanya, “Què és per tu un heroi?”, i la celebració dia“Girona Somriu amb Les Alzines” serà el dimecres 15 de març. Serà un dia especial i les alumnes duran a terme activitats especials.

La campanya a la web de Les Alzines