La gran família de Clínica Girona celebra el seu 83è aniversari al servei de la salut

Clínica Girona és una empresa sanitària privada fundada el 15 de març de l’any 1934 integrada a la XHUP (Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública) des dels seus inicis (actual SISCAT), amb una vocació de complementarietat amb el sistema sanitari públic, tant en l’assistència integral com en els serveis de suport diagnòstic i terapèutic.

Clínica Girona és, però, sobre tot: una gran família. Des dels seus orígens fins al dia d’avui són molts els moments intensament viscuts pel seu personal, per les persones que han integrat i que integren aquesta gran aventura humana i professional que és Clínica Girona.

Des de que el Dr. Coll, amb un reduït grup de metges gironins va fundar la Clínica, ara fa 83 anys, fins el dia d’avui, totes les persones que han format o formen part de l’equip humà del centre només han fet una cosa: sumar. Sumar esforços, feina, il·lusió i, sobretot, moltes ganes de fer-ho bé, el millor possible.

I és que si alguna cosa tenen en comú totes les persones de Clínica Girona és l’esperit de superació, d’aprendre i millorar. Són les persones el principal actiu de Clínica Girona. Són les persones les que integren aquesta gran família que és Clínica.

I a elles es va dedicat el llibre publicat amb motiu del 75è aniversari, del qual avui us facilitem un petit tast, on hi ha molt resumida la història de Clínica Girona, dels seus primers i intensos 75 anys.

Apunts històrics

Resum històric en pdf