Lídia Saló, intervindrà a la Jornada d’inauguració del diploma de postgrau de Curs d’Infermeria en el Malalt Crític de la UdG

Lídia Saló, supervisora de l’UVI de Clínica Girona intervindrà com a ponent a la Jornada d’inauguració del diploma de postgrau de Curs d’Infermeria en el Malalt Crític (8a edició), que se celebrarà al dia 7 de novembre a la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona.

La jornada es celebra sota el lema “La recerca en infermeria en el malalt crític. Una trajectòria feta realitat (des del treball de fi de grau, infermeria assistencial, postgrau, màster i doctorat).

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la Dra. Carme Bertran, Directora del Departament d’Infermeria de la UdG; la Dra. Josefina Patiño, Degana de la Facultat d’Infermeria de la UdG; el Dr. Joan Saurina, Director general de la Fundació UdG Formació; i la Dra. Concepció Fuentes, Directora del DP Cures d’Infermeria en el Malalt Crític.

Es celebraran 3 taules sota els títols: “Revisions bibliogràfiques, punt de partida de qualsevol investigació”, “La recerca en el camp de treball a urgències i a UCI” i “Punt de vista sobre la investigació en infermeria. 59 segons”. És precisament en aquesta tercera taula en la que participarà la supervisora de l’UVI de Clínica Girona, Lídia Saló, juntament amb la Dra. Dolors Juvinyà, responsable del grup de recerca Salut i Atenció Sanitària, directora de la Càtedra Promoció de la Salut, la Dra. Carme Bertran, directora del Departament d’Infermeria de la UdG, la Sra. Pilar Solé, Adjunta de la Direcció d’Infermeria de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i la Sra. Carme Puigvert, Presidenta del Col•legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Girona.

Aquest és el segon any consecutiu en el que Lídia Saló intervé en la Jornada inaugural del diploma de postgrau de Curs d’Infermeria en el malalt crític.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec del Dr. Josep Calbo Angrill, Vicerector de Recerca i Transferència. UdG i de la Dra. Concepció Fuentes, Directora del DP Cures d’Infermeria en el Malalt Crític.

Nota informativa en PDF


Més info: Veure l’activitat a la web de la UdG
Organitzador: Facultat d’Infermeria de la UdG