Més de 400 persones desafien la pluja i participen a la Marxa dels 75 anys de Clínica Gironal

Les “supers” (supervisores), infermeres, metges, zeladors, personal de manteniment, d’administració, de neteja, de comunicació, directius, personal de farmàcia, de comptabilitat i molts, sobre tot molts familiars i amics, van participar a la Marxa Popular de Clínica Girona, diumenge 26 d’abril, des de la Plaça Santaló fins a Fornells de la Selva. A l’arribada es va oferir als participants una degustació de begudes, una gran botifarrada i xuixos per tothom.

Els primers van fet el recorregut, de 4,5 quilòmetres, en mitja hora, i els darrers en 1 hora, aproximadament. Però no es tractava pas de “competir” sinó de “compartir”: compartir un diumenge diferent, tot fent salut, celebrant l’aniversari de la Clínica i anant a trepitjar els terrenys que acolliran la futura seu central de Clínica Girona a Fornells de la Selva.

La Marxa va ser considerada pels directius del centre com “tot un èxit”, ja que s’havien inscrit més mig miler de persones, i al final, malgrat el mal temps, i la pluja dels primers minuts, van prendre la sortida més de quatre-centes persones. I el que és més important: tothom va coincidir en que s’ho havien passat molt bé “les botifarres eren molt bones” i els “xuixets” com els van rebatejar in situ, estaven boníssims”.

Va haver-hi també degustació de begudes, oferta per Coca_Cola, que també van cedir l’arc inflable de sortida, i es va comptar amb la col•laboració de l’Ajuntament de Girona, amb una dotació dels seus agents, encapçalats pel Sergent Rojas, que va anar regulant el trànsit a les cruïlles, per facilitar la bona marxa dels participants.

En resum una “magnífica jornada”, desafiant la pluja, tot caminant i fent salut, per compartir tots plegats, com una gran família, l’alegria d’aquest 75è Aniversari de Clínica Girona.

Per molts anys !

Nota informativa en PDF


Organitzador: Comissió del 75è Aniversari de Clínica Girona