Nova exposició temporal a la Segona: “Paisatges per la cara”

Del 21 de març al 30 de setembre de 2017

“Paisatges per la cara” és el títol de la nova exposició temporal de la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona. Es tracta d’una mostra col·lectiva de pintura, amb obres fetes per personal de la casa. S’exposen obres de Nèstor Berengena, Jaume Bosch, Marina Pechcova i Mariona Pujolàs.

Aquesta és la dissetena mostra artística des de que al setembre del 2010 es va inaugurar a les parets de la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona un espai per a exposicions temporals.

Aquestes mostres persegueixen un doble objectiu: d’una banda fer més agradable i confortable l’estada o la visita a les instal·lacions del centre, i de l’altra banda incentivar i potenciar la creativitat del personal.

Hi han exposat, des de setembre de 2010 infermeres, metges, portalliteres, pintors, informàtics, etc. I ho han fet amb col·leccions de fotografies, dibuixos, pintures, aquarel·les i colleges, i amb títols com “Qui és qui”, “Moments creatius”, “Impactes visuals”, “Invitació a la dansa”, “Apunts”, “Silencis”, “Infants”, “Mascotes”, “Viatges”, “Miscel·lània”, etc.