Pàgina inicial de la web de Clínica Girona

Nova web del Grup Clínica Girona

El Grup Clínica Girona estrena nova web: més funcional, més inclusiva, més adaptada als nous temps en què la majoria de persones es connecten amb mòbils i tabletes. Una nova web, més atractiva visualment, que promou més la interacció i que ha estat dissenyada per Iglésies Associats. Es pot demanar cita on-line, es pot accedir al quadre mèdic on la majoria dels professionals figuren amb la seva foto. Hi posem cara als nostres professionals mèdics perquè des de la nova web també s’aposta decididament pel tracte més humà, més proper, posant a l’abast de la ciutadania la més completa i més moderna oferta sanitària que hi ha actualment a les comarques gironines.

A la nova web hi trobareu, a més de poder demanar cita on-line, tots els horaris i les ubicacions de les Consultes Externes, el llistat de mútues que tenim concertades, o indicacions per fer els cursos de preparació a la maternitat així com la possibilitat d’entrar a les sales de part a partir de la realitat virtual.

La nova web del Grup Clínica Girona

Tota la informació de la nova Clínica Girona actualitzada i al dia

Entre les novetats més destacades de la nova web figura l’accessibilitat. L’accessibilitat engloba totes les situacions que poden afectar la capacitat d’un usuari d’interactuar amb el seu entorn, incloses les visuals, auditives, de parla, cognitives, neurològiques i
físiques. En aquest sentit hem seguit les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, basades en la Home Office Digital, Data and Technology, UK per aplicar les mesures d’accessibilitat: Per usuaris amb ansietat, d’espectre autista, per a usuaris sords o amb dificultats auditives, amb dislèxia, amb poca visió o amb discapacitats físiques o motores.

La web també disposa de la possibilitat de controlar el contrast de colors i les mides dels textos pel propi usuari, així com disposa d’un selector d’idiomes, per fer-la més accessible a la nostra societat, formada, cada vegada més, per persones de diferents cultures i llengües.

Tant des de la portada com des de la pàgina de contacte, la nova web permet a les persones interactuar a través del correu electrònic o de la cita on-line, dos dels serveis que més potencia la nova web, com a eines de millora de l’assistència sanitària integral, especialitzada, personalitzada i de qualitat que ofereix la nova Clínica Girona.