PROGRAMA D’ACTES DEL 75è ANIVERSARI DE CLÍNICA GIRONA

L’any 2009 Clínica Girona va complir el 75è aniversari de la seva fundació. És per això que durant el transcurs de l’any passat s’han organitzat tot un seguit d’activitats per commemorar l’esdeveniment.

Entre les activitats programades destaquen l’Exposició dels 75 anys de la Clínica, la penjada d’una lona d’aniversari a la façana, l’edició d’un llibre amb la nostra història, o el Cicle de Jornades i Conferències Mèdiques. També esmentar la Festa Popular Infantil i xocolatada, la Marxa Popular, des de la Clínica fins a Fornells de la Selva, als terrenys on es construirà la nova Clínica Girona, o el gran Sopar d’Aniversari al Pavelló de Fontajau, amb prop de 900 persones.

Per la recta final dels actes commemoratius de l’aniversari, aquesta institució va organitzar un Concert Benèfic a favor de l’Associació de Malalts Renals de Girona (AMARG) i una Marató de donacions de Sang als salons de l’Hotel Carlemany, amb activitats lúdiques a la Plaça Santaló, davant la façana principal de Clínica Girona.

Clínica Girona: Més de 75 anys compromesos amb la salut a Girona i comarques.

Nota informativa en PDF


Organitzador: Clínica Girona