Quasi 900 persones van assistir al Sopar del 75è aniversari de Clínica Girona

Quasi 900 persones van assistir al sopar del 75è aniversari de Clínica Girona, que va tenir lloc el dia 22 de maig al Pavelló de Fontajau de Girona, amb l’assistència de molta treballadors i extreballadors del centre, així com de diverses autoritats polítiques i sanitàries.

Clínica Girona va lliurar durant la cerimònia tres guardons d’homenatge, a la persona amb més anys treballats Homenatjat, per la Sra. Marina Garrido Martínez; al facultatiu amb més anys de dedicació, pel Dr. Narcís Solà i Camps; i un homenatge “In Memoriam”, per tota una trajectòria, pel Dr. Abelardo Mor Mur; en aquest cas va recollir el premi la seva filla, la Dra. Pilar Mor Mur.

Entre les autoritats que van assistir al sopar hi havia: el Conseller d’Obres Públiques i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, l’alcalde de Fornells de la Selva, Gabriel Casas, la delegada dels Serveis Territorials de Salut de la Generalitat a Girona, Marta Pedrerol, el President de la Unió Catalana d’Hospitals, Boi Ruiz, així com alguns presidents de col•legis professionals, directius de mútues assistencials i d’altres institucions de l’àmbit sanitari.

Clínica Girona, que enguany commemora els 75 anys de la seva fundació, va organitzat el gran sopar de gala per celebrar l’efemèride. El sopar va culminar la primera part de tota una programació d’actes que s’han dut a terme des del passat mes de març, entre els quals destaquen la renovació total de la seva pàgina web corporativa, una exposició històrica, una festa infantil, una marxa popular fins a Fornells de la Selva o un cicle de conferències i jornades mèdiques.

Passat l’estiu continuarà la programació d’activitats, fins a final d’any, amb l’edició d’un llibre que recull la història del primer centre sanitari privat gironí, així com l’organització de més conferències i jornades mèdiques.
Segons el President del Consell d’Administració de Clínica Girona, el Dr. Pere Solà, “el que hem volgut amb aquest acte multitudinari és aplegar totes aquelles persones que tenen i han tingut molt a veure amb la història del centre per celebrar aquest 75è aniversari en família, entre amics”.

El sopar de gala va ser presentat pel periodista Martí Gironell i va ser servit el restaurant El Ginjoler. L’organització va anar a càrrec de Clínica Girona i NADARK Esdeveniments.

Nota informativa en PDF


Lloc: Pavelló de Fontajau (Girona)
Més info: Més fotografies del Sopar