Reforma integral de la Segona Planta i nova sala d’expocisions temporals

Coincidint pràcticament amb l’arribada de la tardor del 2010 s’ha obert la Segona Planta d’Hospitalització de Clínica Girona completament reformada. Com a novetat 6 de les parets de la Planta es destinen a exposicions temporals.

L’exposició inaugural porta per títol: “Moments creatius”. Es tracta d’un recull de pintures a l’oli i monotips obres de Mariona Pujolàs. La mostra estarà exposada fins a finals d’any.

Les obres de reforma integral practicades a la planta s’emmarquen dins de les obres de condicionament i millora de les infraestructures que es realitza cada estiu (aprofitant la baixa afluència de pacients). S’han modernitzat i condicionat totes les habitacions, els serveis, el mobiliari, etc, per fer-la més funcional i alhora oferir una millor confortabilitat als clients del centre. A la nova imatge de la planta predomina el color verd, que serà el color referent de la planta, com ho són el blau a la Setena, el gris a la Sisena, o el lila a la Tercera.

La Segona Planta d’hospitalització té una superfície d’uns 540 metres quadrats, i compta amb 20 habitacions. La reforma total ha significat la renovació total dels banys de cada una de les habitacions, així com de tots els tancaments de la Planta, i el canvi o reforma de tot el mobiliari, la instal•lació de baranes de subjecció en els passadissos, la millora de l’enllumenat, i la modernització dels aparells distribuïdors de gasos medicinals de tota la planta.

La redecoració s’ha fet en tons verds i s’han tingut en compte criteris ecològics en els materials emprats, així com s’han implementat les mesures que potencien l’estalvi energètic, amb ara els nous tancament s de les finestres, d’alumini i vidres amb cambra d’aire.

Amb la nova àrea d’exposicions temporals de la Clínica es vol fer l’estada més agradable als clients i a les visites i alhora desenvolupar i potenciar la creativitat del personal de Clínica Girona, que serà qui exposarà en aquest espai.

L’altra exposició, la commemorativa del 75è Aniversari de Clínica Girona, s’ha deixat instal•lada com a mostra permanent a la Planta principal del Centre.

Nota informativa en PDF


Lloc: Sala d’Exposicions temporals de la Segona Planta de Clínica Girona
Més info: Exposició permanent: