TELEVISIÓ DE GIRONA. “Carles Espígol: Les obres de la nova Clínica Girona van a bon ritme”

TELEVISIÓ DE GIRONA. Notícies Migdia. 14 de maig de 2019.

Les obres de la nova Clínica Girona avancen a bon ritme i en tres setmanes es preveu acabar la fase d’excavació subterrània. Unes grans grues ja són visibles ara sobre el terreny preparades per començar la construcció de l’edifici, un cop s’hagi extret la terra necessària amb l’objectiu marcat que la nova clínica s’acabi a final del 2020.

L’hospital del futur està cada vegada més a prop de ser una realitat. Les obres van sobre el termini previst.

Segons declara a Televisió de Girona Carles Espígol, gerent de la Clínica Girona: “Com sabeu l’edifici consta de planta baixa i soterranis i set plantes a davant i tres a darrere. Les obres van al ritme previst. Ara quan la gent passa per allà no es veu res perquè el que s’està fent és buidar terra”.

Per Carles Espígol “Es va treballant al ritme adequat, amb 8 pous que van traient l’aigua freàtica i les màquines que van traient la terra. Una vegada s’hagi arribat a la planta menys 3, es farà la llosa definitiva del terra i es començarà a pujar l’edifici. Està previst que a finals d’any ja es vegi una bona part de la construcció. A finals de desembre de 2020 o al gener de 2021 ja estarà acabat l’edifici i faltarà urbanitzar tota la part exterior i fer el trasllat”.

Aquí pots veure l’informatiu complet amb la notícia de la Clínica: