TV GIRONA: La Clínica Girona rep l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. A l’acte de lliurament hi han assistit, entre d’altres, el gerent territorial del CatSalut a Girona, Josep Trias; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona, Jordi Fàbrega, el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a Girona, Lluís Picart, a més del gerent i l’adjunt a la gerència de la Clínica Girona, Carles Espígol i Peio Solà, respectivament, a més de responsables de l’empresa Comertel-Gesalco, gestora del servei de menjador.

Concretament, el menjador de professionals de la Clínica Girona, serveix uns 7000 plats a l’any i ofereix un menú diari que consisteix en 3 primers plats (amanida, pasta o arròs i verdura) i tres segons plats (peix, carn blanca, carn vermella o ous), amb pa (normal, sense sal o integral) i postres (fruita i làctics enters i desnatats).

La Clínica Girona és la sisena entitat del sistema sanitari integral d’utilització pública de la Regió Sanitària de Girona que s’acredita, després dels menjadors laborals de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles acreditat l’any 2010, l’Hospital de Palamós (Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà) acreditat l’any 2011, l’Hospital Sant Jaume d’Olot acreditat l’any 2013, i l’Hospital de Figueres (Fundació Salut Empordà) i el Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt (Institut d’Assistència Sanitària) acreditats aquest any 2014. A Girona ja hi ha 32 establiments amb aquesta acreditació que arriben a uns 3.750 comensals diaris.


Més info: Veure el vídeo de la notícia de l’acreditació AMED a la Clínica Girona
Font: TELEVISIÓ DE GIRONA